Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Można wgrać?

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co cokolwiek wgrywac? mozna recznie zmienic przy odpalaniu lola... :f

jak Ci sie pojawi pierwsze okienko, to klikasz "zmien region" i potem sam jezyk zmieniasz;]

...

np. na wescie nie możesz wybrać polskiego, zgadnij czemu? Na tureckim jest język (chyba) tylko turecki...

Można, musisz mieć tego najnowszego patcha oczywiście :D

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj SosPomidorowy!

Zapewne już zauważyłeś, że Turecki serwer posiada tylko jeden język do wyboru, którym jest turecki. Mamy dla ciebie jeszcze inny sposób, który może Ci pomóc w rozwiązaniu twojego zgłoszenia. Przejdź do zainstalowanego katalogu League of Legends (domyślnie C:\ProgramFiles\League of Legends), następnie wejdź w folder RADS, który znajduje się w głównym katalogu League of Legends, otwórz folder system, a następnie plik o nazwie locale.cfg otwórz za pomocą Notatnika, bądź innego programu tekstowego. Po otwarciu pliku będziesz miał jedną linijkę ( domyślnie locale = en_gb ), którą musisz edytować na locale = pl_PL. Jeżeli już tak zrobiłeś, proszę Cię, abyś pomyślnie zapisał ten plik. Przy ponownym uruchomieniu League of Legends będzie dokonana aktualizacja, która zainicjuje pomyślną zmianę języku.

Jeżeli masz jakieś pytania lub wątpliwości, daj mi znać!

Pozdrawiam/Regards,

LeeSinor

Zabawa w Supporta - OP.

8372383248.png
Opublikowano

@up

Skad skopiowales?

Nie skopiowałem, tylko sam napisałem. -.-

@up padłem xD

@top

Zmień w plikach z tr=tr (?) na pl=pl

lol-RADS-system-locale i zamienić na pl_pl

Jestem tylko ciekaw, dlaczego takie odpowiedzi pojawiły się po moim poście :) .

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...